ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΦΟΥ: Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική- Σαρωτικοί Thundercats και Pafilia

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με δυο νίκες με ευρύ σκορ και διαφορά 18 πόντων ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η πρώτη αγωνιστική του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Πάφου.

Οι ομάδες Thundercats και Pafilia πήραν τα δυο ροζ φύλλα αγώνα απέναντι στην ΠΟΕΔ και το Δικηγορικό Σύλλογο Πάφου.

Οι “αγριόγατες” παίζοντας σε ολόκληρο το παιχνίδι εκπληκτικό μπάσκετ έκλεισαν τον αγώνα με 52 πόντους δείχνοντας απέναντι στην αρκετά υπολογίσιμη και δυνατή ομάδα των Δικηγόρων ότι μπήκαν στο πρωτάθλημα με …άγριες διαθέσεις. Το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε στις 8 στο Κλειστό Γήπεδο Αφροδίτη ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 34-52 με τους νικητές να έχουν μάλιστα και αρκετές και σημαντικές απουσίες από το ρόστερ τους.

Η ομάδα των ThunderCats η οποία χθες αγωνίστηκε με προσωρινές στολές του Άτλαντα στους πρώτους πανηγυρισμούς της

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Pafilia κέρδισε τους Δασκάλους της ΠΟΕΔ με την ίδια διαφορά, επίσης 18 πόντους, σκοράροντας όμως 43 έναντι 25 των αντιπάλων τους.

Μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 

Μέχρι στιγμής καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος είναι των Veteranos De Baloncesto που κέρδισαν τη Δευτέρα τους Untouchaballs με 62-49. Την καλύτερη άμυνα έχει η Pafilia η οποία δέχθηκε μόνο 25 πόντους και φυσικά την χειρότερη επίθεση η ΠΟΕΔ που ήταν αντίπαλός της. Χειρότερη άμυνα μέχρι στιγμής είναι της ομάδας των Untouchaballsπου δέχθηκαν σε ένα ματς 62 πόντους.

Η συνέχεια έχει ως εξής: