Αγωνίστηκαν με την Εθνική οι τρεις Νέοι της Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 1-0 από τη Βουλγαρία γνώρισε το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική μας ομάδα των Νέων σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αγωνίστηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές της Πάφος FC που κλήθηκαν από τον Σάββα Δαμιανού.

Συγκεκριμένα, οι Έκτορας Στεφάνου και Κυριάκος Αντωνίου αγωνίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Σωτήρης Ζάντης πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 71ο λεπτό.

Κύπρος και Βουλγαρία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου, επίσης στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας στις 13:00.

Τα φιλικά εντάσσονται  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τους επίσημους αγώνες της τον ερχόμενο Νοέμβριο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κύπρος (Σάββας Δαμιανού): Μιχάλης Κυριάκου, Κρίστιαν Φώτη, Θωμάς Νικολάου, Λευτέρης Χατζηκωνσταντή, Ανδρέας Χρυσοστόμου (81′ Λούκας Καλογήρου), Ανδρόνικος Κακουλλή, Θεόδωρος Ανδρονίκου (46′ Ιάκωβος Σαββίδης), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (71΄ Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης), Αγάπιος Βρίκκης (71′ Σωτήρης Ζαντής), Έκτορας Στεφάνου, Κυριάκος Αντωνίου.