ΣΥ.ΦΙ. Θύρα 5: “Νάσο αδελφέ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 5 σχετικά με το κλείσιμο των δύο χρόνων, όπου ο συμπολίτης μας Νάσος Κωνσταντίνου, μας άφηνε για την γειτονιά των αγγέλων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Αδελφέ πέρασαν κιόλας 2 χρόνια που η “μοίρα” (κάποιοι δειλοί για την ακρίβεια) θέλησε να σε πάρει τόσο άδικα και γρήγορα από αυτόν τον κόσμο για την αιωνιότητα των αγγέλων..
Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από εκείνη την μαύρη μέρα, λες και ήταν χτες που ενημερωθήκαμε τα άσχημα νέα “Ο Νάσος χτύπησε στην Θεσσαλονίκη από αυτοκίνητο και είναι σοβαρά” εκείνη την στιγμή όλα πάγωσαν, δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε, τι να πούμε.. Η πρώτη μας σκέψη και ελπίδα ότι κάποιο λάθος έγινε, δεν γίνεται λέμε, για κάποιον άλλο Νάσο λένε και ίσως μπερδεύτηκαν.. Δυστυχώς όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά και οι ώρες, τόσο οι φόβοι μας επιβεβαιώνονταν, δεν ήταν κάποιο λάθος, ούτε κάποια συνωνυμία.. Ήταν για σένα, τον δικό μας Νάσο, τον φίλο και αδελφό μας!!

Ελπίζουμε (απαιτούμε) οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν από τις ελληνικές αρχές, γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή του Νάσου μας, αλλά και για να μην την πληρώσουν και άλλοι αθώοι “Νάσοι” που η μόνη τους έννοια και αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και όχι ο χουλιγκανισμος..

Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ και μακάρι να είσαι καλά από εκεί πάνω που μας βλέπεις και μας προσέχεις σαν άγγελος!!

ΝΑΣΟ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ – 4/5/17- 🌹

Υ.Γ.1: Αύριο την Κυριακή 5/5/19 θα είναι το δεύτερο ετήσιο μνημόσυνο του φίλου και αδελφού μας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου.

Υ.Γ.2: Την Τετάρτη 8/5/19 (16:00) θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ετήσιο τουρνουά φουτσαλ εις μνήμη του φίλου και αδελφού μας Νάσου Κωνσταντίνου στο Alana Sports Center στην Πάφο και όσοι επιθυμούν μπορούν να φτιάξουν την ομάδα τους και να δηλώσουν συμμετοχή.