Έφηβοι ΑΠΟΠ: Μαγική η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην φετινή σεζόν η Εφηβική ομάδα του ΑΠΟΠ με ήττα από τον Κεραυνό Στροβόλου,

Οι καλαθοσφαιριστές του Μάρκου Ασωνίτη έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ότι είναι γεννημένοι για μεγάλα πράγματα και αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά είναι σχεδόν βέβαιο ότι στα επόμενα χρόνια θα απασχολήσουν το Κυπριακό μπάσκετ.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΠ:

Μετά από μια πολύ όμορφη μπασκετική χρονιά με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της, η Εφηβική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προηγούμενη Τετάρτη 1/5 τις φετινές τις υποχρεώσεις, αφού δεν κατάφερε να κάνει το ‘Break’ στο 2ο Ημιτελικό της Α1 Κατηγορίας Εφήβων και να φέρει ξανά την σειρά στην Πάφο.

Μονό περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε για τους καλαθοσφαιρίστες μας και τον Προπονητή τους Μάρκο Ασωνίτη που πάρα τις ατυχίες που είχαμε φέτος σαν ομάδα, πάλεψαν μέχρι τέλους και μέσα από την φετινή εμπειρία παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση όλοι οι Έφηβοι μας!!

Φυσικά το μέλλον τους ανήκει και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή για αυτά που θα παρουσιάσουν οι ομάδες του Α.Π.Ο.Π στο μέλλον..!!

2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ

Κεραυνός Στροβόλου vs Α.Π.Ο.Π – Κ18 ΑΝΔΡΩΝ
65. 58

11-15, 18-17, 15-07, 21-19.

Α.Π.Ο.Π(ΑΣΩΝΙΤΗΣ-ΠΟΛΕΜΙΤΗΣ): ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. 17(1), ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Μ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ Σ. 7(1), ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Γ. 13(2), ΚΟΚΟΥ Χ. ΤΖΙΩΛΗΣ Π. 13, ΜΠΑΛΑΝ Ι. ΣΑΡΙΚΑΣ Δ. 4, ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ν. 2, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ Α. 2.