Το Σ/Κ ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος Κανό Καγιάκ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στις 4 και 5 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Φράγμα Γερμασόγειας το Α Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κανό Καγιάκ. Πρόκειται για την δεύτερη επίσημη διοργάνωση της Κ.Ο. Κανό για την αγωνιστική περίοδο 2019.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν στις αποστάσεις 1000 και 500 μέτρα, στο Κανό και στο Καγιάκ σε ατομικά και σε ομαδικά αγωνίσματα (Κ2, Κ4/ C2).

Να σημειώσουμε ότι οι επιδόσεις των αθλητών θα καθορίσουν τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας μας για τους επικείμενους διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό

Το Α Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κανό Καγιάκ είναι η δεύτερη επίσημη διοργάνωση της Κ.Ο. Κανό για την αγωνιστική περίοδο 2019. Στις 4 και 5 Μαΐου 2019, οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στις αποστάσεις 1000 και 500 μέτρα, στο Κανό και στο Καγιάκ σε ατομικά και σε ομαδικά αγωνίσματα (Κ2, Κ4 / C2). Οι επιδόσεις των αθλητών θα καθορίσουν τη σύσταση της Εθνικής Ομάδας μας για τους επικείμενους διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γερμασόγειας, κυρίου Κυριάκου Ξυδιά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.