Πολύ καλή πορεία για τα παιδιά του Παναθηναϊκού στο τουρνουά της Αγίας Νάπας

Από: Stelios Pericleous

Τα αγωνιστικά κλιμάκια 2009 και 2011 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ολοκλήρωσαν το δικό τους ταξίδι στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα με πολύ καλή πορέια αλλά και εξαιρετική εμφάνιση.
Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο ”ξεδίπλωσαν” συνολικά 20 παιδιά. Επίσης, απέδειξαν πως σε τέτοια παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας μπορούν να ανταποκριθούν και με το παραπάνω.
Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού Κλιμάκιο Πάφου, θα είναι παρόν σε τέτοιου είδους τουρνουά αλλα έχει και τις βλέψεις της για την επόμενη χρονιά και στο εξωτερικό.
Το παιδιά του αγωνιστικού κλιμάκιου 2009 πέρασαν απο του ομίλους με ισάριθμες νίκες και στα 3 παιχνίδια. Στην συνέχεια, στους ”16” με εκκωφαντική εμφάνιση και αποτέλεσμα 5-1 πέρασαν απο την Beirut του Λίβανου. Στους ”8” αντιμετώπισαν τον ΟΣΦΠ Λάρνακας όπου ήταν και ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά. Το παιχνίδ έληξε ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια. Στην διαδικασία της παράτασης τελείωσε 3-3 και στην συνέχεια έχασαν στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Αξίζει να σημειώσουμε, πως τα παιδιά του 2009 έφτασαν μια ανάσα απο την διάκριση αλλά και βράβευση στους ”4”.
Το πολύ υποσχόμενο κλιμάκιο του 2011 έδωσε μια μάχη με πολύ δυνατές ακαδημίες. Σημείωσε, 1 νίκη, 1 ήττα και μια ισοπαλία και στην συνέχεια αποκλείστηκαν λόγο διαφοράς τερμάτων.