Tα πήρε όλα η Invisalign ΑΕ Καραβά

Από: Stelios Pericleous

H Invisalign AE Kαραβά τα πήρε όλα. Η προσφυγική ομάδα μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών κερδίζοντας με 3-0 σετ στον Τελικό του φάϊναλ – φορ τον Αθλητικό Πανεπιστημιακό Όμιλο Κύπρου. Οι νταμπλούχες ήταν κυρίαρχες στον αγώνα και κέρδισαν σε 1 ώρα και 15 λεπτά. Ο ΑΠΟΚ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει πέραν του πρώτου σετ.
Η Ιnvisalign ΑΕ Καραβά πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα αφού στο πρώτο σετ επιβλήθηκε με 21-25 και προηγήθηκε με 1-0 στον Τελικό. Το σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις «ροζ» να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 19-17. Η Ανδριάνα Πασιαλή με άσο έβαλε βάσεις νίκης για την ομάδα της αφού αύξησε το σκορ για τιςπρωταθλήτριες σε 24-21 για να ολοκληρωθεί το σετ σε 25-21 σε 28 λεπτά.
Οι πρωταθλήτριες μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και με τα πολύ καλά σέρβις προηγήθηκαν 11-4 αφού χάλασαν την υποδοχή του ΑΠΟΚ. Η παρουσία της Κατερίνας Γεωργίου στο σέρβις βοήθησε την ομάδα του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου να μειώσει στους τρεις 11-8. Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στην Invisalign ΑΕ Καραβά που κέρδισε όλες τις μάχες και με τις έμπειρες Γεροσίντσκι, Πέτροβα και Σίσκου καθάρισε με 25-14. Το 2-0 ήταν γεγονός στον Τελικό.
Συγκινήσεις πρόσφερε το τρίτο σετ στα αρχικά του στάδια. Ο ΑΠΟΚ με αιχμή το σέρβις προηγήθηκε 3-1, αλλά σταδιακά η Invisalign ΑΕ Καραβά ανέβηκε και έφερε τον αγώνα στα μέτρα της. Η προσφυγικη ομάδα ξέφυγε 14-8. Η Invisalign ΑΕ Καραβά ξέφυγε και άλλο 19 – 8 και άγγιξε το Κύπελλο. Ο ΑΠΟΚ με προσπάθειες της Ελεάνας Πέτρου μείωσε αλλά τελικά οι πρωταθλήτριες κέρδισαν με 25-15 και κατεκτησαν το νταμπλ με καθαρή νίκη 3-0 σετ.
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς και ο Α Αντιπρόεδρος δρ Κώστας Κωνσταντίνου.
Μετά το τέλος των απονομών οι δύο ομάδες πανηγύριζαν με την ψυχή τους ενώ όλες οι παίκτριες χόρευαν μαζί συρτάκι. Μοναδικές στιγμές σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 300 και πλέον φίλαθλοι σε ένα τελικό κυπέλλου που μόνο το βόλει μπορεί να προσφέρει.