Ο Παναγιώτης κάνει περήφανη την οικογένειά του, την Πάφο και την Κύπρο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Παναγιώτης Αντωνίου!

Κρατήστε αυτό το όνομα και θα το θυμηθείτε πως αυτός ο νεαρός, μόλις 22 ετών σήμερα μια μέρα θα γράψει ιστορία στον χώρο του τριάθλου.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας, μέλος δεκαμελούς οικογένειας (με άλλα επτά αδέλφια) από τα Χολέτρια της Πάφου βάλθηκε να μας κάνει να γίνουμε φανατικοί με το Τρίαθλο με τις επιδόσεις του.

Σήμερα ο νεαρός αθλητής του τριάθλου στον αγώνα Ocean Lava πέραν του ότι κέρδισε την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες με χρόνο μια ώρα και 56 λεπτά μπόρεσε στα 22 του χρόνια να πετύχει πολλά και αξιοζήλευτα.

Το πιο πρόσφατο ήταν η συμμετοχή του στο International Triathlon Portocolom που διεξήχθη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας όπου ο Παφίτης αθλητής εξασφάλισε την 19η θέση στην γενική κατάταξη και την 8η θέση στην κατηγορία επαγγελματιών ανδρών.

Ο Παναγιώτης επιλέχθηκε και μετέχει ήδη σε διεθνείς αγώνες τριάθλου ως μέλος της φημισμένης ομάδας ETE Racing του Ηνωμένου Βασιλείου με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του όχι μόνο από προπονητές και συναθλητές του αλλά και από εταιρείες και χορηγούς πολυεθνικών ομίλων.

Το σημαντικότερο του στοιχείο όμως, πέραν των πιο πάνω, είναι η ταπεινότητά του και η προσήλωσή του στο αγαπημένο του άθλημα.

Με καθημερινή προπόνηση, με πολύ κολύμπι στη Γεροσκήπου, ποδηλασία μέχρι τα πιο μακρινά μέρη του νησιού και τρέξιμο απ’ άκρη σ’ άκρη ο Παναγιώτης συνεχίζει με πίστη για το μέλλον. 

Το Athlitika Press βρέθηκε και συνομίλησε μαζί του πριν τον αγώνα Ocean Lava και ανάμεσα στα όσα μας είπε εκείνο που κρατάμε περισσότερο είναι ότι όλα ξεκίνησαν με στήριξη, αγάπη και αφοσίωση από την οικογένεια και φίλους του.

Ακόμη και το πρώτο του επαγγελματικό ποδήλατο το πήρε ο μικρός με δανεικά χρήματα και σίγουρα μια μέρα φτάνοντας ψηλά όλοι όσοι στάθηκαν δίπλα του θα καμαρώνουν από περηφάνεια που πίστεψαν σ’ αυτόν.

Μπράβο Παναγιώτη συνέχισε να μας κάνεις όλους περήφανους και να ανεβάζεις την σημαία της πατρίδας μας ψηλά.

Το AthlitikaPress.com και το PafosPress.com θα είναι διαχρονικοί και μόνιμοι χορηγοί επικοινωνίας της προσπάθειας του νεαρού Αθλητή μας.