Όλες οι λεπτομέριες για το Φάϊναλ φορ Κυπέλλου Β Γυναικών

Από: Stelios Pericleous

Κυπελλούχος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών βγαίνει μέσα από το φάϊναλ – φορ που θα διεξαχθεί το διήμερο 19 και 20 Απριλίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο «Λευκόθεο» στη Λευκωσία.

Η πρωταθλήτρια Invisalign ΑΕ Καραβά, η δευτεραθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΚ, η τρίτη στη βαθμολογία Ομόνοια, αλλά και μια παραδοσιακή ομάδα Κυπέλλου η Ε.Ν.Α.ΑΘ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Στον πρώτο ημιτελικό που θα αρχίσει στις 18:00 την Παρασκευή 19 Απριλίου, η Ε.Ν.Α.ΑΘ θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΚ. Η Ε.Ν.Α.ΑΘ κατέκτησε το Κύπελλο δυο φορές το 2010 και το 2012 αλλά ως ΑΠΕΝ Αγίου Αθανασίου.
Η Ε.Ν.Α.ΑΘ θα παραταχθεί με τις: 1. Xρ. Αρέστη, 2. Α. Λοϊζίδη, 4. Ν. Δημιώτου, 5. Μ. Τσιόβιτς, 6. Αιμ. Καλιάλη, 7. Κατ. Σουτζιή, 8. Α. Μιχαλάκη, 9.Α. Σολωμού, 10. Κ. Νιόκκα, 12. Αντρ. Χατζηαντώνη, 13. Ολγ. Ηλία, 16. Αντρ. Παναγίδη. Προπονητής: Δημήτρης Δημητρίου.

Ο ΑΠΟΚ έκανε φανταστική πορεία φέτος και τερμάτισε στη δεύτερη θέση που είναι και η μεγαλύτερη διάκριση της ομάδας.

Το ρόστερ αποτελείται από τις: 2. Ioυλ. Γεωργίου, 3. Κ. Δημητρίου (Αρχηγός), 4. Ελ. Μαραγκού, 5.Πολ. Ντόντσουκ, 8. Κατ. Γεωργίου, 10. Παντελ. Γεωργίου, 11.Ι. Αναγιωτού, 12. Ελ. Πέτρου, 14. Μελ. Πιτσιλλίδου, 16. Αγγ. Λιάτσου, 17. Δημ. Αγαθοκλέους, 18. Δημ. Λαμπασκή (Λίμπερο). Προπονητής είναι ο Χρ. Δημητρίου.

Τον ημιτελικό θα σφυρίξουν οι Σάκης Φλουρής και Μ. Κοκκωνή.
Οι φίλαθλοι της ΕΝΑΑΘ θα καταλάβουν την νότια κερκίδα (επισήμων) και του ΑΠΟΚ την απέναντι βόρεια κερκίδα.

Στο δεύτερο ημιτελικό που θα αρχίσει στις 20:00 η πρωταθλήτρια Invisalign ΑΕ Καραβά θα αντιμετωπίσει την τριταθλήτρια Ομόνοια.

Η Ιnvisalign ΑΕ Καραβά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έπαιξε για πρώτη φορά στην Α Κατηγορία την περίοδο 2003-2004 και κατέκτησε την τιμητική 6η θέση. Το 2005-06 ανέστειλε τις δραστηριότητες και επαναδραστηριοποιήθηκε φέτος με έδρα το Λύκειο Πολεμιδιών.

Το ρόστερ: 1. Δ. Καραολή (Λίμπερο 1), 2. Σ. Μπέχροβα, 3. Ελ. Σιδερά, 4. Χρ. Παρασκευά, 6. Ε. Λάσπου, 9. Τ. Σίσκου (Αρχηγός), 11. Μπ. Μποζιάνου, 12. Αντρ. Πασιαλή, 13.1ρ. Γερασίμτσικ 12. Τ. Ζτράβιτς (Λίμπερο 2), 17. Καρ. Πάβλοβα, 18. Ι. Χριστοδούλου. Προπονητής είναι ο Παύλος Παύλου.

Η Ομόνοια έκανε εντυπωσιακή πορεία φέτος την πρώτη σεζόν που δραστηριοποιήθηκε η ομάδα. Οι «πράσινες» κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» διαθέτει στο ρόστερ τις: 1. Κ. Τουτουγιάννου, 3. Β. Τζιράκου (Λίμπερο), 4. Γ. Παπασάββα, 5. Κ. Τζιανουδάκη, 7. Μασ. Χαραλάμπους (Λίμπερο), 9. Κ. Λουκά, 10.Χρ. Καυκαρίδου, 11.Στ. Ποπολίτοβα, 12.Τρ. Πούβελ, 13. Χρ. Χριστοφορίδου, 14.Α. Θεμιστοκλέους, 16. Αλ. Πόπα (Αρχηγός), 18. Νικ. Κλατσιά. Προπονητής είναι ο Νίκος Στυλιανίδης και βοηθός προπονητή ο Ευτ. Καυκαρίδης.


Τον ημιτελικό θα σφυρίξουν οι Σ. Παυλίδης και Δ. Κουκούνης με παρατηρητή Διαιτησίας τον Π. Τοφή και Αγώνα τον Ι. Χριστοφόρου.

Οι φίλαθλοι της Invisalign AE Kαραβά θα καταλάβουν την νότια κερκίδα (επισήμων) και της Ομόνοιας τη βόρεια κερκίδα.

Θα ανοίξει μόνο μία είσοδος (Βόρεια κερκίδα) στις 17:00 για πώληση εισιτηρίων (5 ευρώ έκαστο). Οι τυπικά γηπεδούχες ομάδες ΕΝΑΑΘ και ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ οι φίλαθλοί τους θα εισέρχονται από την Βορειοανατολική πλευρά.

Ο τελικός που θα είναι τηλεοπτικός από τη Cytavision θα ξεκινήσει στις 17:00 το Σάββατο με διαιτητές τους Μ. Αντώρκα και Σ. Καρκίδη και παρατηρητή Διαιτησίας τον Π. Τοφή.

Δικαίωμα ελευθέρας εισόδου έχουν:
Προπονητές , διαιτητές με την επίδειξη της ταυτότητας της ΚΟΠΕ. Ομοίως και οι παίκτριες/τριες άλλων ομάδων Α΄και Β΄Κατηγορίας ΚΟΠΕ.

Οι Ακαδημίες ομάδων να προσκομίσουν ονομαστική λίστα παικτών (με την στολή τους) στην είσοδο μαζί με συνοδό προπονητή της ομάδας.