Αντέδρασαν με την πλάτη στον τοίχο τα Μανδριά, αλλά κάποιοι δεν την άφησαν… (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι με πολλά διαιτητικά λάθη, πάρα πολύ «σασπένς», πέντε γκολ και τρεις αποβολές, το Αθλητικό Σωματείο Μανδριών αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Κυπελλούχων, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Λένα Λεμεσού στην διαδικασία της παράτασης.

Στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το Α.Σ. Μανδριών βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στον αγώνα, μιας και ο Λένας πήρε προβάδισμα στο 15ο λεπτό.

Η απάντηση από την Κυπελλούχο ομάδα ΠΟΑΣΠ ωστόσο ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λάμπρος Φαττάς έφερε στα ίσα το παιχνίδι, σημειώνοντας το 1-1.

Προς τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, ο Λένας κέρδισε πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 45’ ο παίκτης των Μανδριών Άρης Χαραλαμπίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χέρι εντός περιοχής. Η ομάδα της Λεμεσού σκόραρε παίρνοντας και πάλι προβάδισμα. Σκορ ημιχρόνου 2-1.

Στην επανάληψη η ομάδα των Μανδριών αναγκάστηκε να μείνει με 9 ποδοσφαιριστές. Αυτή την φορά ο Λούι Ανιουέτα στο 62ο λεπτό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Παρότι, το σύνολο του Χρήστου Μιχαηλίδη έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερους, εντούτοις κατάφερε με ψυχή και θέληση να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 2-2. Ο Ιβαν Σέβτσικ σημείωσε το 2-2 στο 83ο λεπτό.

Λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Λένας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή του. Το 2-2 έστειλε τις δύο ομάδες στην διαδικασία της παράτασης.

Εκεί τα Μανδριά προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, καθώς αγωνίζονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα με 9 ποδοσφαιριστές. Κάτι που το κατάφερναν πολύ καλά.

Στο 118’ και δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Λένα, μία απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες από μεριάς Μανδριών.  Από το σημείο του πέναλτι η ομάδα του Λένα σκόραρε σημειώνοντας το τελικό 3-2 και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Φωτογραφίες: David Grimason