«Βάφτηκε» μπλε το ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι στην Πόλη Χρυσοχούς (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σαρωτική ήταν η ΕΝΑΔ στο τοπικό ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας κόντρα στην Πέγεια.

Η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 μέσα στην έδρα της και συνεχίζει το κυνήγι της 4ης θέσης. Από την άλλη, η ομάδα του Τάσου Μακρή αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση της, καθώς τα πάντα κρίθηκαν στην φετινή σεζόν.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς. Το πρώτο «κανόνι» της ΕΝΑΔ Nadjib Souazara βρήκε δίκτυα στο 16ο λεπτό, σημειώνοντας το 1-0.

Λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους οι «μπλε» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 37ο λεπτό ο Yousaf Ahmed σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί! Από το 50ο λεπτό μέχρι και το 75ο σημείωσαν 5 (!) τέρματα με αποτέλεσμα ο δείχτης του σκορ να ανέβει στο 7-0. Σκόρερς οι Horta στο 50’, Souazara στο 61’, Gonzalez στο 64’, Souazara με πέναλτι στο 70’ και Keirans στο 75ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε η Πέγεια ήταν να μειώσει στο σκορ με το αυτογκόλ του Αντρέα Νίκου στο 85ο λεπτό.

Με την χθεσινή νίκη η ΕΝΑΔ έκανε τους βαθμούς 46 και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό μακριά από τον Διγενή Ύψωνα που βρίσκεται στην 4η προνομιούχο θέση. Αντιθέτως, η Πέγεια παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Φωτογραφίες: David Grimason