ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σχηματίζεται η τετράδα του φάϊναλ – φορ – Ματσάρα στο «Νεάπολη – Επιστροφή»

Από: Μαρίνα Σταύρου

H τετράδα που θα σχηματίσει το φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 02 Απριλίου 2019 με δυο επαναληπτικούς προημιτελικούς στις 20:00.

Όλα τα «φώτα» στρέφονται στη «ματσάρα» που αναμένεται στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και στο δεύτερο προημιτελικό Ολυμπιάδα Ν. – Korantina Homes Παφιακός. Oι Παφίτισσες κέρδισαν την προηγούμενη Τρίτη στην έδρα τους με 3-1 και θέλουν διακαώς να βρεθούν στο φάϊναλ – φορ.

Οι «μπλε» προκρίνονται εάν εξασφαλίσουν δυο σετ. Η Ολυμπιάδα που θέλει πολύ την πρόκριση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 ώστε να διεκδικήσει την τετράδα στο «χρυσό» σετ.

Το ντέρμπι θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Μ. Γρηγορίου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παντελής Τοφή και παρατηρητής αγώνα ο Γιαννάκης Χριστοφόρου.

Υπάρχει φαβορί
Στη Λεμεσό, στον αγώνα Απόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ στην «Απόλλων Αρένα» υπάρχει φαβορί και αυτή είναι η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινες» είναι πιο έμπειρες και έχουν στο «χέρι» το 3-0 του πρώτου προημιτελικού. Οι μικρές κατά βάση του Απόλλωνα θα προσπαθήσουν σε άλλο ένα ματς να δείξουν το ταλέντο τους. Ο προημιτελικός όμως θα αποκτήσει άλλη διάσταση εάν οι Λεμεσιανές πάρουν σετ. Οι «γαλάζιες» για να προκριθούν θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να τα παίξουν όλα για όλα στο «χρυσό» σετ.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Κ. Κογιώνης, Ν. Αντωνίου.

Ήδη στο φάϊναλ – φορ προκρίθηκε η Robo Markets ΑΕΛ χωρίς αγώνες (σ.σ. αποσύρθηκε η Αναγέννηση Δερ.) και η πρωταθλήτρια Ανόρθωση με δυο νίκες επί του ΘΟΙ Αυγόρου (3-0 και 3-1).

ΛΕΖ. Η Ανόρθωση πέρασε στο φάϊναλ – φορ, ο Korantina Homes Παφιακός έχει το αβαντάζ.