Περήφανος ο Μασιάς για τα κορίτσια του!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση (διαβάστε ΕΔΩ), η ομάδα Νεανίδων U18 του Παφιακού πήρε την πρόκριση για τους μεγάλους τελικούς του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, στους οποίους θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Μασιάς με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει περήφανος για τα κορίτσια/αθλήτριες της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Πραγματικά πολύ περήφανος για αυτά τα κορίτσια…για αυτή την ΟΜΑΔΑ!

Για την κάθε μια ξεχωριστά αλλά και για όλες μαζί γιατί στο σημερινό αγώνα παρότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους δείξαμε χαρακτήρα και επίπεδο και πήραμε την 1η θέση σε έναν πολύ πολύ ανταγωνιστικό κ αμφίρροπο όμιλο.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στις:
Μαριλένα, Εβελίνα, Έμιλυ, Κλεοπάτρα, Άντρεα, Ξάνθη, Ελένη, Μαρία, Ευτυχία, Θέκλα, Δημητρήκα, Δημητριάνα, Αγγελική, Ναταλία, Άντρια.

Κάναμε μεγάλα βήματα…
Είχαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους…
Αλλά δείξαμε ότι το αξίζαμε!!!!!

Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και συγκεντρωμένα για τα δύο τελευταία παιχνίδια…τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Νεανίδων U18 απέναντι σε μια ακόμη μεγάλη ομάδα, την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στη Ρένα και το Γιώργο για την άψογη συνεργασία που έχουμε και είναι δίπλα μου καθημερινά από την πρώτη στιγμή σε όλη αυτή την πορεία…

Στους γονείς των κοριτσιών που είναι κοντά μας και στηρίζουν την δύσκολη και επίπονη προσπάθεια που κάνουμε…

Στους σπόνσορες μας για την προσφορά τους στις όποιες ανάγκες της ομάδας…

Σε αυτούς που μας αμφισβήτησαν και μας ανάγκασαν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι…

Και τέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στο σύλλογο που λέγεται ΠΑΦΙΑΚΟΣ γιατί έχει ομάδες Αντρών Γυναικών και Ακαδημίες και συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα, γιατί έχει βάλει τον πήχη ψηλά, γιατί δείχνει ότι έχει το επίπεδο και πλέον την υποχρέωση να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες.

Καλή συνέχεια σε όλους…

Με εκτίμηση
Μασιάς Στέλιος