«Πεντάστερη» η Κύπρος και τώρα Βέλγιο! (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με το «δεξί» μπήκε στα προκριματικά του EURO 2020 η Εθνική Κύπρου, καθώς επικράτησε στο ΓΣΠ με το εντυπωσιακό 5-0 του Σαν Μαρίνο.  Πλέον τα βλέμματα όλων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στρέφονται στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 24 Μαρτίου κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο.

Υπόθεση 12 λεπτών ήταν για το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη κόντρα στο Σαν Μαρίνο στο αποψινό ματς που έγινε στο ΓΣΠ. Συγκεκριμένα, τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα πέτυχε ο Πιέρος Σωτηρίου από το σημείο του πέναλτι στο 19’ και στο 23’. Το 3-0 πέτυχε ο Γιάννης Κούσουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 26’ και το 4-0 ο Γιώργος Εφραίμ με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έξω από την περιοχή στο 31ο λεπτό.

Στο β’ μέρος η Εθνικής μας μπήκε και πάλι δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πετύχει κι’ άλλο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 56ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Στο διάστημα που απέμενε μέχρι την λήξη η Κύπρος «έριξε» στροφές, κάνοντας συνάμα συντήρηση δυνάμεων, καθώς ακολουθεί ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στο Βέλγιο στο ΓΣΠ.