Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Από: Stelios Pericleous

Tην προσωρινή διακοπή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάρκο Φριτς.

Το χειρότερο σενάριο εκτυλίχθηκε στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκο και τον Ολυμπιακό.

Έπειτα από αρκετά λεπτά έντασης έξω από το γήπεδο, λόγω επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων της Αστυνομίας, η κατάσταση λόγω των δακρυγόνων έγινε αποπνικτική, με αποτέλεσμα ο ρέφερι της αναμέτρησης, Φριτζ να δώσει εντολή στους παίκτες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή πολλοί οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, τους δόθηκε εντολή να κατευθυνθούν σε άλλη θύρα μακριά από την εστία των επεισοδίων.

Με το που οι αποστολές των δύο ομάδων μπήκαν εντός των αποδυτηρίων, μεγάλη μερίδα φίλων του «τριφυλλιού» εισήλθε εντός αγωνιστικού χώρου, με πολλούς να παίρνουν λάφυρα, όπως σημαιάκια, καρέκλες κλπ.

Αυτή τη στιγμή το ΟΑΚΑ έχει αδειάσει, οι ιθύνοντες των δύο ομάδων ολοκλήρωσαν τις διαβουλεύσεις με τους διαιτητές και περιμένουν πλέον την απόφαση της Αστυνομίας για το αν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του υπόλοιπου ματς.