ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ Αφροδίτη για το “Καμάρι της πόλης μας”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γήπεδο Αφροδίτη απόψε όπου Παφιακός και ΑΠΟΕΛ θα βρεθούν αντιμέτωποι στην τελική αναμέτρηση για τη μία θέση που υπολείπεται για τον τελικό του Πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια.

Οι δυο ομάδες έχουν από τρεις νίκες και όποιος συμπληρώσει απόψε τις τέσσερις περνάει στον τελικό με την Ομόνοια για την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της χρονιάς.

Ο Παφιακός θέλοντας να σβήσει την κακή παρένθεση που προηγήθηκε με τις ήττες από το ΑΠΟΕΛ που του έδωσε δικαίωμα στο όνειρο θα αγωνιστεί μπροστά στο κατάμεστο κλειστό Αφροδίτη και το ένθερμο κοινό του για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο γήπεδο.

Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου, εύκολα ή δύσκολα, αν παίξει στη βάση των δυνατοτήτων της αναμένεται να σφραγίζει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

Το AthlitikaPress και το PafosPress θα είναι και σήμερα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών μας και να σας μεταφέρει στιγμή προς στιγμή όλες τις εξελίξεις του αγώνα.

Απόψε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πρέπει να βρεθούμε στην Κλειστή αίθουσα Αφροδίτη για να σπρώξουμε το “Καμάρι της πόλης μας” στον τελικό!

Πάμε Παφιακάρα μας!!!!