Ολοκληρώθηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Στίβου Γυμνασίων

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τελείωσαν περασμένη εβδομάδα οι Περιφερειακοί Αγώνες Στίβου Γυμνασίων της Επαρχίας μας, προσφέροντας όχι μόνον θέαμα και ευχαρίστηση σε όσους την παρακολούθησαν αλλά και σημαντικές αθλητικές επιδόδεις.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως: η Διεθύντρια του ΚΟΑ κα Μαίρη Χαραλάμπους- Παπαμιλτιάδη, o Επιθεωρητής του ΚΟΑ κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, ο Εκπρόσωπος της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. Πάφου κ. Τάσος Ευαγόρου, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου κ. Εύρος Λοϊζίδης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Δεύθυνσης Πάφου κ. Μιχάλης Ιωάννου, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Σχολείων Μέσης Εκ/σης Πάφου κ. Νίκος Μαυρονικόλας, ο υπεύθυνος του ΑΓΟ Πάφου κ. Πολύκαρπος Πολυκάρπου, ο πρόεδρος του ΓΣΚ κ. Δήμος Καλινίκου και  Δ/ντής του Παφιακού Σταδίου κ. Ανδρέας Χριστοδούλου. Οι αγώνες ξεκίνησαν με την καθιερωμένη παρέλαση των αθλητών και αθλητριών, την έπαρση των Σημαιών με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και την καθιερωμένη ορκωμοσία των αθλητών.

Ακολούθησε χορωδιακή ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, με αναπαράσταση της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας σε χορογραφία της εξαίρετης συναδέλφου Σύλβιας Χαμπιαουρίδου.Η όλη αναπαράσταση έκλεψε σε κυριολεξία τις εντυπώσεις, αφού προσέδωσε ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα στην όλη διοργάνωση και συνέβαλε, σε συνδυασμό με την ομοιόμορφη και καλαίσθητη εμφάνιση κριτών, εφόρων και την άψογη δράση του Νικολαϊδείου Γυμνασίου ως οργανωτικού σχολείου, στην συλλογική αναβάθμιση των αγώνων.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε.Σ.Α. Πάφου κ Βάκης Ευαγόρου, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου κ. Εύρος Λοϊζίδης και την κήρυξη των Αγώνων έκανε ο  Δ/ντής του Νικολαϊδείου Γυμνασίου κ. Ανδρέας Αλέξη.