Όλα μηδέν στο Μακάρειο (πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη Λευκωσία)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε ένα παιχνίδι που δεν θα διεκδικήσει δάφνες ποιότητας και σίγουρα θα ξεχαστεί πολύ σύντομα η Δόξα Κατωκοπιάς και η Πάφος εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στο Μακάρειο στάδιο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι δυο ομάδες δεν έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες αν και η Δόξα έδειξε πιο επιθετική από την ομάδα μας και είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ευγένιου Πέτρου που πήρε θέση σήμερα κάτω από τα δοκάρια στη θέση του τιμωρημένου Μολ.

Ο Ζέλικο Κόπιτς από την αρχή παρέταξε ένα αμυντικογενές σχήμα αν και στην εντεκάδα επέστρεψαν οι Νέμετς και Ράσιτς παρόλα αυτά η Πάφος έδειχνε ότι περισσότερο έπαιζε για να μην χάσει παρά για να κερδίσει.

Η Πάφος στα τελευταία στάδια του αγώνα θα μπορούσε να φύγεια πό τη Λευκωσία και με τους 3 βαθμούς αν ο Ράκελς σε ένα τετ α τετ ήταν πιο εύστοχος απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας.

Με την σημερινή ισοπαλία η δυο ομάδες παραμένουν σε απόσταση αναπνοής έχοντας πλέον 22 η Πάφος και 21 βαθμούς η Δόξα αντίστοιχα έναντι 20 της Αλκής και του Παραλιμνίου που αγωνίζονται αύριο Ερμή και Ανόρθωση αντίστοιχα.