Ισόπαλο 1-1 το φιλικό της Εθνικής Νέων με την Ελλάδα

Από: Stelios Pericleous

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας στη Δερύνεια μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας Νέων με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Ήταν το τελευταίο φιλικό για την Εθνική μας πριν την αποστολή της Πορτογαλίας όπου θα λάβει μέρος στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, τη Σκοτία και την Τουρκία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού έδωσε και σήμερα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και πλέον έχει καλύτερη εικόνα και για την τελκή επιλογή της αποστολής.

Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Κρ. Σιέχου και η Κύπρος ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με το Δημήτρη Ράσπα.

Η Εθνική Νέων αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη (46′ Κωνσταντίνου), Χρ. Φώτι (65′ Σεργίου), Θ. Νικολάου (65′ Μιχαηλίδης), Κουκουλλή (65′ Σωτηρίου), Κυπριανού, Κ. Ηλία, Πολυκάρπου (65′ Κωστή), Ιωάννου (46′ Γερολέμου), Ράσπα (65′ Κατσαντώνης), Παναγιώτου, Παπαδόπουλο.

«Μέσα από τα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για την Πορτογαλία.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο σημερινό φιλικό, οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των αγώνων», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή μετά το σημερινό 1-1.

Κύπρος – Ελλάδα συναντήθηκαν φιλικά και την Τρίτη όπου επικράτησε η Εθνική μας με 2-0.

Οι επίσημες υποχρεώσεις μας θα αρχίσουν στις 20 Μαρτίου.