(Επίσημο) Νέος προπονητής του ΑΣΙΛ ο Άγγελος Ευθυμίου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επιστροφή στους πάγκους για τον ΠΑΦΙΤΗ κόουτς Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος αναλαμβάνει το “τιμόνι” του ΑΣΙΛ Λύσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΣΙΛ:

Μετά την ψεσινή συνεδρία και την παραίτηση του Προέδρου και ορισμένων μελών του Δ.Σ, θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση η οποία βάση καταστατικού του Σωματείου πρέπει να γίνει εντός μηνός για αυτό το λόγο ορίστηκε ως ημερομηνία η 20η Μαρτίου 2019 (Τετάρτη) στα γραφεία του Συλλόγου στο “Γρηγόρης Αυξεντίου”.

Όλα τα μέλη καλούνται όπως δώσουν το παρών τους για την εκλογή νέου Δ.Σ το οποίο θα αναλάβει την διαχείρηση και την ομαλή λειτουργία του Σωματείου.

Επί ευκαιρίας, το υφιστάμενο Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον τέως Πρόεδρο, κ. Βούβακο, όσο και τα παρετηθέντα μέλη του, για τον χρόνο, την προσφορά και την βοήθεια τους από την μέρα που ανέλαβαν μέχρι και σήμερα και είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν γνήσιοι εθελοντές της προσφυγικής μας ομάδας.

Τέλος, το Σωματείο μας, επήλθε σε συμφωνία με τον νεαρό προπονητή, Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του το απόγευμα κάνοντας και την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές μας.

Καλωσορίζουμε τον κόουτς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, προσωπική και ομαδική και είμαστε σίγουροι ότι η επιμονή και η θέληση του για δουλειά θα φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα!