Γνωρίστε τον 7χρονο διάδοχο του Γιουσέιν Μπολτ (βίντεο)

Από: Stelios Pericleous

Το παιδί-φαινόμενο έχει συγκριθεί δικαίως με τον βασιλιά της ταχύτητας καθώς είναι μόλις 3.67 δευτερόλεπτα πιο αργός στα 100 μέτρα από τον Τζαμαϊκανό κάτοχο παγκοσμίων ρεκόρ.

Δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο βασιλιάς της ταχύτητας ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ – κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 και στα 200 μέτρα και στο αγώνισμα των 4 x 100 μέτρων. Το ρεκόρ του 33χρονου στα 100 μέτρα είναι 9.81 δεύτερα. Κρατήστε σημειώσεις.

Αυτός είναι το αγόρι-φαινόμενο. Ο Ρούντολφ Ίνγκραμ, μόλις 7 επτά ετών από την Τάμπα της Φλόριντα, και αδιαμφισβήτητα είναι το ταχύτερο αγόρι στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που τού έχει αποδοθεί το προσωνύμιο «Blaze the great» (Μεγάλη Φλόγα), αφού τρέχει την απόσταση των 100 μέτρων σε χρόνο 13.48 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3.67 δευτερόλεπτα πιο αργά από τον Γιουσέιν Μπολτ.

Ο μικρός κεραυνός, που πέρσι απασχόλησε τα social media με τις επιδόσεις του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, φέτος απασχολεί τον πλανήτη με τις επιδόσεις του στον στίβο και ήδη οι ειδικοί του αθλητισμού τον συγκρίνουν με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

Όλοι αναμένουν το επόμενο ρεκόρ της μικρής βολίδας… και την ανάρτηση βίντεο από τον προπονητή πατέρα του στο Ίνσταγκράμ του, το οποίο μετρά ήδη 400 χιλιάδες ακολούθους.