Πολλά τα διαιτητικά λάθη στο “Τάσος Μάρκου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανεπίσημοι κύκλοι της Πάφος FC, αλλά και ο κόσμος της ομάδας θεωρούν ότι η διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στον χθεσινό επαναληπτικό Κυπέλλου απέναντι στην Ε.Ν.Π.

Η φάση που κυρίως «εξοργίζει» τους ΠΑΦΙΤΕΣ είναι αυτή που ο «άρχων του αγώνα» καταλόγισε χέρι εντός περιοχής στην προσπάθεια του Καρώ να κοντρολάρει την μπάλα. Εκεί η Πάφος ισοφαρίστηκε σε 1-1, ενώ οι επαναληπτικές προβολές δείχνουν ότι η μπάλα χτύπησε στην κοιλιακή χώρα του Κύπριου αμυντικού.

Πέραν της φάσης του πέναλτι, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που ο διαιτητής της αναμέτρησης «κιτρίνισε» τους παίκτες της Πάφου, κάτι που δεν έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Μάλιστα, το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς για ένα δεκάλεπτο περίπου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φεντερίκο Ράσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της Πάφου ζήτησαν πέναλτι για παράβαση επάνω στον Ανγκούλο. Ο ρεφ αντί αυτού έδωσε επιθετικό φάουλ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι από την μεριά της διοίκησης της Πάφος FC δεν υπήρξε μέχρι στιγμής καμιά επίσημη αντίδραση.