Οργανωμένοι Θύρας 5: “Σήμερα γινόμαστε ο 12ος παίκτης”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την σημαντικότητα του σημερινού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου τονίζουν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφος FC.

Παράλληλα η Θύρα 5 καλεί τον κόσμο της ομάδας να κάνει το ταξίδι για το “Τάσος Μάρκου”, ούτως ώστε όλοι μαζί στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Καλημέρα αδέλφια, καλημέρα αλάνια ΠΑΦΙΤΕΣ!!

Η μέρα που περιμέναμε ήρθε, η ώρα άρχισε να μέτρα αντίστροφα για να βρεθούμε για μια ακόμη φορά δίπλα στην μεγάλη μας αρρώστια.. Μια αρρώστια που δεν έχει γιατρειά και ούτε πρόκειται να βρεθεί αντίδοτο από τους τρελογιατρούς!!

Σήμερα δεν είναι ένας συνηθισμένος αγώνας σαν τους άλλους.. Σήμερα είναι η χρονιά μας όλη, μέχρι να έρθει η επόμενη και η επόμενη.
Απανταχού φίλοι ΠΑΦΙΤΕΣ όπου και αν βρίσκεστε στην Κύπρο, σήμερα πρέπει ΟΛΟΙ μας να κάνουμε την υπέρβαση και να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να γίνουμε ο 12ος ΠΑΙΧΤΗΣ της!!

Από μεριά μας σαν ΘΥΡΑ 5 είμαστε σίγουροι και βέβαιοι ότι όσοι θα βρεθούμε στα τσιμέντα σήμερα, θα καταθέσουμε την ΦΩΝΗ και την ΨΥΧΗ μας για την ΟΜΑΔΑ, τον ΉΡΩΑ και την ΠΟΛΗ μας.. Μα πάνω από όλα για τους εαυτούς μας και την περηφάνια μας σαν ΠΑΦΙΤΕΣ!!

🚌 Υπενθυμίζουμε ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το ΠΑΦΙΑΚΟ η ώρα 2:30..

Υ.Γ: Αδελφέ μην το σκέφτεσαι καν, σήμερα σε θέλουμε στο πέταλο μαζί μας!! 

Υ.Γ.2: Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ ή κανείς.. 👊

Υ.Γ.3: ΑΤΕΕΕ ΠΑΦΟΟΣΣΣ 🔵🔵

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5 since.2004