Ισοπαλία και αποκλεισμός για την Πάφο FC από το Κύπελλο (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οδυνηρή ισοπαλία για την Πάφο FC στο “Τάσος Μάρκου” κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το σημερινό 1-1 σε σχέση με το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού φέρνει το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Πάφο FC στο Παραλίμνι καθώς μόλις στο 9ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το γκολ “τακουνιά” του Φεντερίκο Ράσιτς.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο Τζόελ Μολ προχώρησε σε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Πάφου ανεξήγητα έδωσαν χώρο στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης οπισθοχωρώντας πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι “βυσσινί”, οι οποίοι ανανέωναν συνεχώς τις επιθέσεις τους.

Στο 59′ μετά από μπαλιά από τα αριστερά, ο διαιτητής της αναμέτρησης Λούκας Σωτηρίου είδε κοντρόλ του Καρώ με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή της Πάφου, δείχνοντας αμέσως την άσπρη βούλα. Η απόφαση αυτή έφερε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Γιώργος Κολοκούδιας ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ πρόκρισης για το Παραλίμνι.

Το γκολ αυτό λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για τους παίκτες του Κόπιτς, οι οποίοι ανέβασαν στροφές, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινες την πρόκριση. Ανγκούλο και Ράκελς όμως αστόχησαν από πλεονεκτική θέση να κάνουν το 1-2 και η Πάφος μάταια αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.