ΠΑΦΟΣ FC: Το Κύπελλο οδηγεί στην Ευρώπη- Η επαναστατική αντεπίθεση συνεχίζεται

Από: Μαρίνα Σταύρου

Όλα τα λεφτά είναι για την Πάφο FC ο αυριανός αγώνας στο Στέλιος Κυριακίδης στην πρώτη αναμέτρηση για τη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κόκα Κόλα Κύπρου με αντίπαλο το Παραλίμνι.

Η έκβαση της διπλής αναμέτρησης με τους Παραλιμνίτες ενδεχομένως να καθορίσει το εισιτήριο, σε μελλοντικό στάδιο, για το ποια θα είναι η τέταρτη Κυπριακή ομάδα που θα παίξει φέτος στην Ευρώπη.

Οι ιδιοκτήτες της Πάφου μέσω της πορείας της ομάδας θέλουν να “εξαργυρώσουν”, όχι κατ’ ανάγκη οικονομικά, την επένδυση που έκαναν στην Πάφο και μελλοντικά να κτίσουν στα ίδια επίπεδα που έκαναν και με τη RIGA FC στη Λετονία.

Το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι πολύ σημαντικό αφού μια “δυνατή” επικράτηση με ένα καθαρό σκορ πρόκρισης θα θέσει τις βάσεις για τη φάση των “4” στο Κύπελλο.

Εκεί με μια “καλή” κλήρωση που ενδεχομένως να προκύψει όλα είναι πιθανά και αν η ομάδα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό με μια εκ των τριών πρώτων ομάδων στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος τότε αυτόματα, έστω και αν δεν πάρει το Κύπελλο θα πάρει το εισιτήριο για το Europa Leaque.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια είναι σενάρια τα οποία για να επαληθευθούν θα πρέπει να περάσουμε πρώτα το εμπόδιο του Παραλιμνιού.

Αφενός είναι όντως σενάρια αφετέρου όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γυροφέρνουν στο μυαλό κάθε φίλου του σωματείου αν κρίνουμε μάλιστα και από τις τελευταίες πολύ ενθαρρυντικές εμφανίσεις της ομάδας.