Αχ ρε Λουλίνια…. Με Νέμετς “όρθια” η Πάφος FC στο Παραλίμνι (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε η Πάφος FC στο παιχνίδι του «Τάσος Μάρκου» κόντρα στο Παραλίμνι, με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Σκόρερ για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα και πάλι ο Άνταμ Νέμετς,

Ξεκίνημα με μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο FC. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Καρώ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Ένωσης πιάνοντας την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, το Παραλίμνι άρχισε να ανακτά την κατοχή της μπάλας και να γίνεται απειλητικό μπροστά από την εστία του Μολ.

Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα μετά από όχι και τόσο καλή απομάκρυνση της μπάλας των ποδοσφαιριστών της Πάφου, ο Ουντόζι με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Μολ, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζέλικο Κόπιτς μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν το ματς στα ίσα και το κατάφεραν με το «βαρύ πυροβολικό» τους. Ο Άνταμ Νέμετς βρήκε για 11η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα δίκτυα, σημειώνοντας με ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής το 1-1.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο λίγο ο Μολ λίγο και το δοκάρι, τους στέρησε την χαρά του δευτέρου τέρματος.

Στο 88η Πάφος έχασε μεγάλη να σκοράρει ωστόσο το σουτ του Ράσιτς από το ύψος του πέναλτι χτύπησε σε σώμα αμυντικού. Μάλιστα, οι παίκτες του Κόπιτς φώναξαν για χέρι του παίκτη της Ένωσης, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 90ο λεπτό ήρθε η φάση του αγώνα. Ο νεοφερμένος Ιμπραήμ έφυγε από τα αριστερά μόνος, πάσαρε σωστά στον Λουλίνια, ο οποίος από το ύψος και πάλι του πέναλτι έχασε κραυγαλέα ευκαιρία για την Πάφο να πάρει προβάδισμα και μαζί τους τρεις βαθμούς.

Το τελικό 1-1 φέρνει την Πάφο στους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στους 17.