Πήρε το ζητούμενο η Πάφος παρά το “στενό σκορ”- Δυο γκολ ο Νέμετς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τους τρεις βαθμούς που ήταν το ζητούμενο απέναντι στον Ερμή Αραδίππου πήρε απόψε η Πάφος FC με νίκη με σκορ 2-1 στην τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής που διεξήχθη στο Στέλιος Κυριακίδης.

Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχε ο Άνταμ Νέμετς στο 43ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή και με πέναλτι στο 58ο λεπτό μετά από ανατροπή του Ράσιτς φθάνοντας έτσι τα 10 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αραδίππου στα τελευταία στάδια του αγώνα βγήκε μπροστά και πίεσε σε μια προσπάθεια να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει με τον Μαύρου σε 2-1 στο 78ο λεπτό.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ανέβηκε στην 9η θέση με 17 βαθμούς έχοντας πίσω της την Ένωση και την Αλκή που έχουν 16 και τον Ερμή που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς.

Επόμενος αντίπαλος για την Πάφο το Παραλίμνι σε μια δύσκολη έξοδο που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση διαβάθμιση. Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας μετά την αφαίρεση 7 βαθμών από τη Δικαστική κατάφερε με τρια συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια απέναντι σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ερμή να βρεθεί ξανά σε “θέση ασφαλείας” στον βαθμολογικό πίνακα.

Να σημειωθεί ότι η Πάφος εκτός από την Ένωση Νέων παραλιμνίου την οποία θα αντιμετωπίσει και δυο φορές για το εισητήριο που οδηγεί στους “4” του Κυπέλλου Κύπρου έχει να αντιμετωπίσει και τη Δόξα Κατωκοπιάς.