Ζ. Κόπιτς: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»… Οι δηλώσεις των προπονητών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσαν στην συνέντευξη τύπου οι προπονητές της Πάφος FC και του Ερμή μετά το νικηφόρο 2-1 υπέρ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας.

Ζέλικο Κόπιτς:

Στην προετοιμασία μας για τον σημερινό αγώνα αναλύσαμε τα τελευταία 8 ματς του Ερμή. Μπορεί να άλλαξαν τρεις προπονητές , αλλά αυτό που προσέξαμε είναι ότι ο Ερμής είχε την ευκαιρία και δικαιούταν να πάρει καλύτερα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό για εμάς στο αποψινό παιχνίδι και στην προετοιμασία που προηγήθηκε δεν ήταν να παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο αλλά πνευματικά και τακτικά να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε αρκετά καλά σήμερα και είχαμε μετά το 2-0 ευκαιρίες να σκοράρουμε κι’ άλλα τέρματα για να τελειώσουμε το παιχνίδι, όμως ο Ερμής με πολύ προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει γκολ και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς. Εν τέλει όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μου, είναι η τέταρτη νίκη που πετυχαίνουμε στην σειρά (1 κύπελλο, 3 πρωτάθλημα). Έχουμε μικρό ρόστερ όμως οι παίκτες μου προσπαθούν πολύ σκληρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Εύχομαι τα καλύτερα στον προπονητή του Ερμή και στην ομάδα σ’ αυτό το τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος.

Χρύσης Μιχαήλ:

Καλησπέρα σας. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο στο σύνολο των ευκαιριών δημιούργησε η κάθε ομάδα νομίζω κέρδισε δίκαια η ομάδα της Πάφου. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο γνωρίζοντας την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Πάφου να κλείσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε τους διαδρόμους και σε κάποιες επιθέσεις να δημιουργήσουμε προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου. Βρήκαμε και εμείς τις προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος στην προσπάθεια μας να κάνουμε κάποιες αλλαγές να βελτιώσουμε την εικόνα μας δεχθήκαμε πολύ νωρίς το δεύτερο γκολ και ήταν πλέον πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε. Η προσπάθεια και η θέληση που έδειξαν τα παιδιά στο τελευταίο μισάωρο να ξαναμπούν μέσα στο παιχνίδι, αυτό μου δίνει δύναμη. Ήταν όλα πολύ δύσκολα την μέρα που ανέλαβα την ομάδα έτσι και αλλιώς, σίγουρα τώρα είναι πιο δύσκολα, όμως το πάθος και η θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου σε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο μας δίνει τις ελπίδες και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου και καλή συνέχεια.