ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΚΟΡΔΗ- ΒΟΜΒΑ: Οι μάσκες έπεσαν πριν το καρναβάλι- “Ύπουλα παιχνίδια και θεατρινισμοί”

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια δημοσίευση όλο …νόημα αλλά και πολλά υπονοούμενα έκανε ο αντιπρόεδρος του Παφιακού Κλεάνθης Σκορδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημιουργώντας σειρά ερωτημάτων τόσο εντός όσο και εκτός του σωματείου.

Ο κ. Σκορδής στην “επίμαχη ανάρτηση”, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστει στην “πετοσφαιρική πιάτσα” κάνει λόγο για κατάντια και πισώπλατες κατηγορίες. Αναφέρεται επίσης στην κλωνισμένη του εμπιστοσύνη, προς τον αποδέκτη του μηνύματος ενώ για κερασάκι στην τούρτα σχολιάζει πως οι μάσκες έπεσαν πριν ακόμη έρθει το καρναβάλι. Κάνει λόγο ακόμη για ύπουλα παιχνίδια και θεατρινισμούς.

Η ανάρτηση Σκορδή μάλιστα δεν έμεινε μέχρι εκεί αφού την κοινοποίησε και ο διευθυντής του Παφιακού, Γιώργος Κανικλίδης, προσθέτοντας από κάτω:

“Φίλε μαζί σου . Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα έργα του.”

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς ο κ. Σκορδής: 

“Ο καθένας κρίνεται απο το έργο του. Το να δικαιολογείς την φετινή σου αποτυχία κατηγορώντας σχεδόν όλους εκτος απο τον εαυτό σου, αυτό και αν είναι κατάντια!

Το να κατηγορείς εμένα (για 2η φορά) πίσω απο την πλάτη μου για τα δικά σου λάθη που έκανες και συνεχίζεις να κάνεις , ενώ εγώ σε ΣΤΗΡΙΖΑ μέχρι πριν 10 ώρες, ενάντια σχεδόν στο 80% που σε ήθελαν παρελθόν, απλά κατάφερες να ΚΛΩΝΙΣΤΕΙ η εμπιστοσύνη μου προς το άτομο σου!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.Οι υπεύθυνοι και αυτοί που πρέπει να ξέρουν., γνωρίζουν απο 1ο χέρι ότι σε στήριζα μέχρι πριν λίγες ώρες! Αυτοί μετρούν για μένα. Όλα τα άλλα ύπουλα παιγνίδια και θεατρινισμοί τα αφήνω σε σένα!

Οι μάσκες έπεσαν πριν καν έρθει το καρναβάλι.Τέλος συζήτησης.”