Επιστροφή στις νίκες για την Χρυσομηλιά… Κέρδισε δύσκολα την «μαχητική» Αναγέννηση (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, η οποία κέρδισε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μουττάλλου την «σκληροτράχηλη» Αναγέννηση/Ελπίδα με σκορ 0-1.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Χρυσομηλιάς ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο σε ελάχιστες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές της έγιναν απειλητικοί προς την εστία της Αναγέννησης. Από την άλλη, το σύνολο του Δήμου Ψαρρά αμύνθηκε υποδειγματικά και είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όμως το σουτ του Κίπριαν βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρέα Καρσερά. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κύπρου Παπαδημήτρη μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν και το κατάφεραν με τον Διονύση Κεσίδη να «λύνει» τον γόρδιο δεσμό. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό να δώσει τους τρεις βαθμούς στην Χρυσομηλιά, καθώς ήταν και το μοναδικό στο ματς.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα από την κατεχόμενη Κερύνεια «έπιασε» και πάλι την Γεροσκήπου FC στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως παραμένει στην δεύτερη θέση λόγω των μεταξύ τους αγώνων. Από την άλλη η Αναγέννηση/Ελπίδα υποχώρησε στην 9η θέση με 13 βαθμούς.

Εικόνες: David Grimason