“Λύγισε” ο Παφιακός στην Λευκωσία… Κυπελλούχος Κύπρου η Ομόνοια (εικόνες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τα πολλά ατομικά λάθη και η άσχημη υποδοχή στοίχισαν στον Green Air Παφιακό στον τελικό Κυπέλλου Ανδρών με την  Ομόνοια. Κυπελλούχος ομάδα 2018-19 η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία κατακτά τον τίτλο για 6η φορά στην ιστορία της κερδίζοντας με 3-1 σετ.

Νωθρά μπήκε στον αγώνα η ομάδα της Πάφου και το πλήρωσε. Οι «πράσινοι» με όπλο το σερβίς τους πήραν άνετα το πρώτο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Τόρε Αλεξάντερσεν έδειξαν αντίδραση όμως τα πολλά ατομικά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στην Ομόνοια να πάρει διαφορά ασφαλείας. Και ενώ το σκορ ήταν 24-21 υπέρ των πρασίνων, ο Παφιακός κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά η ομάδα του Σάββα Σάββα ήταν ψύχραιμη παίρνοντας και το δεύτερο σετ με 26-24.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πάφου πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα και παρότι στο τέλος «καρδιοχτύπησε» κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στα σετ με σκορ 25-22.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι πετοσφαιριστές του Παφιακού πάλεψαν όμως οι η Ομόνοια με όπλο της το μπλοκ κατάφερε να κερδίσει το σετ με σκορ 25-19  και να στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος Κύπρου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα: