Τέσσερις παίκτριες της Πάφια στην Εθνική!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας  Νεανίδων Κύπρου Άγγελος Τσολάκης συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τέσσερις παίκτριες της Πάφια.

Πρόκειται για τις  Γεωργία Κατσονούρη, Κορίνα Πάολα Αδάμου, Μυροφόρα Αντωνία Αδάμου, Χρύσω Μιχαήλ.

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Βόρειο Ιρλανδία στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας και ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00πμ.

Το δεύτερο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας με αντίπαλο τη Σλοβακία.

Θα είναι τα πρώτα φιλικά που θα δώσει η Εθνική μας μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η προσπάθεια για συγκρότηση της ομάδας από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Άγγελο Τσολάκη στηρίζεται σε κάποιες ποδοσφαιρίστριες που συμμετείχαν και στην αποστολή της Τουρκίας, αλλά και σε αρκετές νέες ποδοσφαιρίστριες, που συμμετέχουν στον κύκλο της προετοιμασίας.

Στην επόμενη διοργάνωση της UEFA η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, τη Σερβία και τη Λευκορωσία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2, 5 και 8 Οκτωβρίου 2019 στη Λευκορωσία.