Ο Λουλίνια και η αγκαλιά του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων (pic)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο Μίδα του ποδοσφαίρου, τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϋμάρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο άσσος της Πάφου, Λουλίνια.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο οποίος πρόσφατα σκόραρε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Πάφου δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα του και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την εως τώρα ποδοσφαιρική του πορεία αλλά και από φίλους και συμπαίκτες του στη Βραζιλία.

Ο Λουλίνια έκανε την ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του φίλου του Νεϋμάρ ευχόμενος του “Parabéns Menino Ney que Deus abençoe sua vida!!! Felicidades!, #happybirthday” που σημαίνει σε πλήρη μετάφραση “Συγχαρητήρια αγόρι μου Νεϋμάρ, ο Θεός να σε έχει ευλογημένο! Συγχαρητήρια #χρόνια πολλά!”.

Το συνολικό ποσό της μεταγραφής του Νεϊμάρ, που εάν προστεθεί ο ετήσιος μισθός των 30 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο παίκτης (το διπλάσιο απ’ όσο αμοιβόταν στην Μπάρτσα) και τα πριμ των 38 εκατ. έκαστος που θα λάβουν ο ατζέντης κι ο πατέρας του παίκτη για την ολοκλήρωση της μετακίνησης, υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τα 500 εκατ. ευρώ.