ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ PAFOS FC:

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ PAFOS FC.

H Διοίκηση της PAFOS FC ανακοινώνει αλλαγές στη Διοικητική Δομή της Εταιρείας. Θέση Εκτελεστικού Διευθυντή, αναλαμβάνει ο κ.Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας. Θα αναλάβει την θέση του κ.Στέλιου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα μετατεθεί στην εταιρεία Total Sports Investements και θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, σε θέματα εμπορικών συμφωνιών και δημοσίων σχέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Στέλιος Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του διευθύνοντα σύμβουλο τον Απρίλιο του 2018, θα μετατεθεί σε μια άλλη θέση στην Total Sports Investments. Θα εστιάσει σε άλλα ζητήματα, ωστόσο θα παραμείνει κοντά στην ομάδα σχετικά με εμπορικές συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις.

Την θέση του, αναλαμβάνει ο κ.Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στην ομάδα μας ως Εκτελεστικός Διευθυντής. Θα είναι υπεύθυνος για όλα τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα της εταιρείας καθώς και για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης καλών σχέσεων με τους υπόλοιπους αθλητικούς οργανισμούς, Ομοσπονδίες, ομάδες κλπ.
Ευχόμαστε στον κ.Πλουτή Αβραάμ καλή επιτυχία.

Roman Dubov: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο για την προσφορά του στο ρόλο του COO για το περασμένο έτος. Πιστεύω πως από τη νέα του θέση ότι θα συμβάλει σημαντικά σε αυτό και σε άλλα έργα. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Πλούτη πίσω στην Πάφο. Ελπίζουμε ότι οι αλλαγές θα επιτρέψουν στον Όμιλο να ενισχύσει τη θέση του. ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here