Ο Διόνυσος αύριο πάει για νέα νίκη με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών και την κλήρωση του φάϊναλ – φορ σειρά παίρνει η έναρξη του Β Γύρου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών.

Η 8η αγωνιστική ανοίγει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 με τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα Ολυμπιάς Φρενάρους – Ε.Ν.Α.ΑΘ στη Σάλα «Φώτη Πίττα» στο Φρέναρος. Ο αγώνας είναι κρίσιμος ειδικά μετά την ήττα της Ολυμπιάδος από τον Α.Ο. Διόνυσο την Παρασκευή στην Έμπα με 3-0 σετ. Η ομάδα της Λεμεσού είναι αξιόμαχη και σε περίπτωση νίκης είναι ικανή να απειλήσει το δίδυμο των Κοκκινοχωριών Ε.Ν.Π.και Ολυμπιάς Φρενάρους.Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30.

Tην Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 το πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους δυο ενδιαφέροντες αγώνες αφού: Στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου, ο φιλόδοξος Φοίνικας Πύλας θα δοκιμαστεί από τον ΑΠΟΚ που θέλει την πρώτη του νίκη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30. Εξάλλου, ο ανεβασμένος ψυχολογικά Α.Ο. Διόνυσος μετά τη νίκη επί της Ολυμπιάς Φρενάρους υποδέχεται στην Έμπα την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και θέλει άλλη μια νίκη. Από την άλλη, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως πάει στην Πάφο για να κερδίσει. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19: 30.

H βαθμολογία (7η αγωνιστική)
1. Ε.Ν.Π. (σε πέντε αγώνες) 15
2.Ολυμπιάς Φρ. (σε πέντε αγώνες) 12
3.Ε.Ν.Α.ΑΘ. (σε έξι αγώνες) 11
4.Φοίνικας (σε έξι αγώνες) 10
5. Α.Ο. Διόνυσος (σε έξι αγώνες) 07
6.Ολυμπιάδα Ν. (σε έξι αγώνες) 04
7.ΑΠΟΚ (σε έξι αγώνες) 01