Νοθρός, άχρωμος και δίχως παλμό απόψε ο γυναικείος Παφιακός (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Κατώτερος των προσδοκιών του κόσμου του φάνηκε απόψε στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη ο KORANTINA HOMES Παφιακός απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος επιβλήθηκε με 1-3 σετ της Παφιακής ομάδας παίρνοντας έτσι την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι το “χαστούκι” που δέχθηκε στη Λεμεσό από τον Παφιακό στον πρώτο γύρο την αφύπνησε και ήρθε σήμερα στην Πάφο να πάρει πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνος και την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η “κυανόλευκες” του Μάριου Παναγίδη πατούσαν καλύτερα στο παρκέ και κέρδισαν το πρώτο σετ με 20-25. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Στέλιου Μασιά αντέδρασε και παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ, κυρίως από τα άκρα, επικράτησε του Απόλλωνα άνεση με 25-15 κάνοντας το 1-1 σετ.

Στο τρίτο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και το γήπεδο “έμοιαζε ανηφορικό” για την ομάδα του Μασιά η οποία παρουσιάστηκε νοθρή, άχρωμη και δίχως παλμό με αποτέλεσμα να υποκύψει φυσιολογικά με 15-25 χάνοντας το σετ με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 1-2 σετ για τις φιλοξενούμενες.

Η κατάσταση παρέμεινε η ίδια σε γενικές γραμμές και στο τέταρτο και τελευταίο σετ με την ομάδα της Λεμεσού να μη δείχνει διατεθειμένη να μπει στην περιπέτεια του ταϊ- μπρέικ. Ο Παφιακός αν και έδειχνε ότι μπορούσε να κυνηγήσει την ανατροπή προς το τέλος 19-20 δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 20-25 και 1-3 σετ.

Η νίκη του Απόλλωνα πανηγυρίστηκε έντονα από τις παίκτριες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας αφού με αυτό επιτεύχθηκε ο πρώτος τους στόχος που ήταν η είσοδος στην 4αδα.