Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική Ανδρών Futsal

Από: Stelios Pericleous

Με προορισμό τη Λετονία ταξιδεύει σήμερα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης μαζί με τη Λετονία, την Αγγλία και το Γιβραλτάρ και οι δύο πρώτες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στη Λετονία και την Τετάρτη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο τους Λετονούς, που θα φιλοξενήσουν όλους τους αγώνες του ομίλου μας.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να διεκδικήσει εισιτήριο πρόκρισης. Δουλέψαμε σκληρά και όπως φάνηκε και από την παρουσία μας στους φιλικούς αγώνες μπορούμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και περιμένουμε με αγωνία την έναρξη των υποχρεώσεων μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας Τάσος Σκαμπύλης.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού για τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης επέλεξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Νεόφυτος Λακούφης
ΑΕΛ: Γκιβάρα Κάντζο, Ανδρέας Ζαντής, Δημήτρης Λιοτατής, Νίκος Χατζηγεωργίου
ΑΜΕΚ Καψάλου: Χρίστος Κωνσταντίνου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Άγγελος Περικλέους, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής
ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου
ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών: Νικόλας Φιλίππου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Σέσαρ Περέιρα, Τάσος Σκαμπύλης, Γιάννης Ιωάννου, Μανώλης Μανώλη