Συνεχίσουν να γράφουν Ιστορία οι Παγκορασίδες του Διόνυσου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τα είπαμε σε προηγούμενο μας άρθρο θα το επαναλάβουμε και σήμερα. Η ομάδα Παγκορασίδων του Διόνυσου Έμπας σε κάθε νίκη που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας Κ14 γράφει Ιστορία.

Ο λόγος είναι απλός.

Η ομάδα της Ακαδημίας η οποία μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής έκανε φέτος (2018-2019) την πρώτη της νίκη στις επίσημες της υποχρεώσεις. Κάθε νίκη ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη και καταγράφεται ως νέο ρεκόρ σε μια αγωνιστική χρονιά (τέσσερρις νίκες), σπάζοντας το δικό της ρεκόρ από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Οι επιδόσεις της ομάδας δεν περνάνε απαρατήρητες αφού πέραν των τεσσάρων αυτών νικών στο πρωτάθλημα η ομάδα πήρε και την πρώτη θέση στο μινι τουρνουά που διοργάνωσε η ΚΟΠΕ στο Θεμιστόκλειο γήπεδο απέναντι σε ομάδες με παράδοση στον βόλεϊ όπως η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα και η ΑΕΚ Καραβά.

Στα ιστορικά στοιχεία που έχει καταγράψει η φετινή στατιστική στην πορεία της ομάδας Κ14 του Διόνυσου καταγράφεται η διπλή επικράτηση, εντός και εκτός έδρας, επί Ροτσίδη Μάμμαρι και Πανιδαλιακού.

Στα δυο παιχνίδια εκτός έδρας, σε Κοκκινοτριμιθιά και Δάλι, οι πετοσφαιρίστριες του Μάριου Καρεσίου όχι μόνο πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κατάφεραν να δείξουν και χαρακτήρα αγωνιστικά αφου αν και βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ ανέτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα και πήραν την νίκη στο ταϊ μπρέικ με 1-2 σετ.

Στα θετικά της ομάδας βεβαίως πέραν της παρουσίας του Μάριου Καρεσίου στο τιμόνι της Ακαδημίας πιστώνεται και η γενική “επίβλεψη” και οι γνώσεις του δασκάλου του Παφιακού βόλεϊ Ντράγκαν Μιλόσεβιτς.

Μπράβο στις Παγκορασίδες του Διόνυσου Έμπας, θα μας κάνουν περήφανους για πολλά χρόνια ακόμη!!!