Ο Άρης Πολεμίου απόψε θα στοχεύσει μόνο τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά.

Από: Antri Pilea

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει η πρεμιέρα του Β Γύρου, 12η στη σειρά, αγωνιστική του πολύ ενδιαφέροντος μαραθωνίου της Β Κατηγορίας Γυναικών.Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 θα γίνει το ντέρμπι Ομόνοια – Invisalign AE Kαραβά. Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Εθνικού Λατσιών – ΑΠΟΚ. Η επικίνδυνη έξοδος της Ανόρθωσης Πετ. στο Πολέμι απέναντι στον Άρη και ο ενδιαφέρον αγώνας Ε.Ν.Α.ΑΘ. – Ροτσίδη Μ. Αναλυτικά:

ΆΡΗΣ ΠΟΛ. – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ. (ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΟΥ -19:30)
Δοκιμασία για τις «κυανόλευκες» θα είναι το ταξίδι στο Πολέμι. Ο Άρης δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το έδειξε στον αγώνα με την Ομόνοια την Κυριακή που έχασε 2-3. Η Ανόρθωση Πετόσφαιρα όμως θέλει τη νίκη αφού κυνηγά τις πρώτες θέσεις.
Ο Άρης θέλει να κάνει τη ζωή δύσκολη των αντιπάλων του ειδικά στο Πολέμι και θα στοχεύσει μόνο τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά.

OMONOIA – Invisalign AE KΑΡΑΒΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ – 20:15)
Αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Invisalign AE Kαραβά έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο γύρο και σκοπεύει να συνεχίσει σε υψηλές πτήσεις και στον Β Γύρο με στόχο την άνοδο. Η πρώτη αποστολή της όμως ενόψει της 12ης αγωννιστικής μοιάζει πολύ επικίνδυνη στην αίθουσα του Αγ. Χρυσοστόμου στη Λευκωσία απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη Ομόνοια.

Οι «πράσινες» αποσκοπούν στο τρίποντο ώστε να μειώσουν στους έξι πόντους από την κορυφή. Η ομάδα έχασε βαθμό στο Πολέμι την Κυριακή, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΑΠΟΚ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ – 19:30)
O αγώνας είναι ορθάνοικτος σε κάθε αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά τον Β Γύρο. Ο Εθνικός θέλει να κάνει την υπέρβαση στα 10 παιχνίδια του Β Γύρου με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο και ο αγώνας με τον ΑΠΟΚ είναι «κλειδί».
Ο ΑΠΟΚ που ακολουθεί την Invisalign AE Kαραβά, θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων. Οι δυσκολίες όμως στα Λατσιά είναι δεδομένες, αλλά η νίκη θα μετρήσει διπλά.

Ε.Ν.Α.ΑΘ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μ. (ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – 20:00)
Πολύ ενδιαφέρον προβλέπεται ο αγώνας που συμπληρώνει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Oι δυο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη σε ένα μάλλον αμφίρροπο αγώνα άνκαι η Ε.Ν.Α.ΑΘ έχει το προβάδισμα λόγω έδρας. Ο Ροτσίδης είναι σκληροτάχηλος και έχει το κίνητρο να ξεφύγει από την 11η θέση.
Η 12η αγωνιστική συμπληρώνεται την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 με τον πολύ ενδιαφέρον αγώνα Αχιλλέα Κ. – Πανιδαλιακού στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας στις 12:30 το μεσημέρι. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Μαραθώνας Κ.Β.