Οι δρομείς του Στέλιου Κυριακίδη έκοψαν τη Βασιλοπιττά τους (εικόνες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροσπερίδα του σωματείου ερασιτεχνών δρομέων Πάφου, Στέλιος Κυριακίδης στην οποία έγινε και το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιττας από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Λεόντιο Τσέλεπο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σωματείου τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο δρομέας Χρίστος Λ. όπου εκτός απο το κύπελο-δρομέα που κέρδισε πήρε μία τσάντα με δώρα απο το καταστημα RIDE EASY του Άγη Αγησιλάου.

Ακολούθησε η βράβευση του αντρα με το καλύτερο χρόνο στο μαραθώνιο για το 2018 που ήταν ο Χρύσανθος Αντωνίου, στον ημιμαραθώνιο ο Παναγιώτης Αντωνίου και στο δρόμο 10000μ ο Χρίστος Γεωργίου.

Στις γυναίκες βραβεύτηκε για το μαραθώνιο δρόμο η Αντιγόνη Σάββα Χαραλάμπους, στον ημιμαραθώνιο η Στέλλα Ναζίρι και στο δρόμο 10000μ η Ευτυχία Χατζημιτσή Θεοδώρου.

Στον δρομέα Αντρέα Χρυσάνθου απονεμήθηκε το βραβείο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ για το ετος 2018, για την συλλογή χρημάτων, κατα τη διάρκεια του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθήνας, προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Τέλος απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του Επίτημου Προέδρου του Σωματείου, στον ιδρυτή του ιστορικού σωματείου Αντρέα Αγγελίδη.

Το Δ.Σ. του σωματείου με την ευκαιρία ευχαριστεί τους χορηγούς για τη παροχή των δώρων της κλήρωσης.