ΠΑΦΟΣ: Οδυνηρή ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό στο Αμμόχωστος

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δεν τα κατάφερε τελικά η Πάφος να δραπετεύσει με το τρίποντο από το στάδιο Αμμόχωστος αφού αν και ως το τελευταία φάση του αγώνα ήταν μπροστά με σκορ 2-3 σε μια εκτέλεση φάουλ πριν το σφύριγμα του τέλους ισοφαρίστηκε σε 3-3 από την Αλκή.

Το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά αν κρίνει κανείς ότι η διακύμανσή του σκορ που άλλαξε πολλές φορές με την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς φεύγει από το γήπεδο δικαιολογημένα δυσαρεστημένη βάση της συνολικής απόδοσης των δυο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε η Πάφος με τον Αγκούλο στο 32ο λεπτό. Η Αλκή πριν καλά καλά ολοκληρωθούν οι πανηγυρισμοί των φίλων της Πάφου, που έδωσαν δυναμικά το παρόν τους στη Λάρνακα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Σπόλιαριτς στο 35.

Πέντε λεπτά αργότερα η παίκτες της “Αθάνατης” έφεραν τα κάτω πάνω και πάλι με τον νεαρό Σπόλιαριτς ο οποίος έγραψε στο 40′ το 2-1.   

Τον τελευταίο λόγο στο πρώτο ημίχρονο όμως είχε η Πάφος και συγκεκριμένα ο Αντρέας Καρώ ο οποίος από στημένη φάση έγραψε το 2-2 στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με κοινό παρονομαστή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με σκληρές μονομαχίες. Η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας και διαρκώς προσπαθούσε και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ κάτι που κατάφερε να πετύχε με τον Κουλς στο 76 αν και είχε προηγηθεί πέναλτι στην ίδια φάση το οποίο ο Τράττος, διαίτητής της αναμέτρησης, καθυστέρησε και δεν καταλόγισε με αποτέλεσμα να τον προλάβει η φάση.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-3 υπερ της και στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφαρίστηκε από τον Σταρόκιν σε 3-3.

Η Πάφος με τον ένα βαθμό πάει στους 8 έναντι 13 που έχει το Παραλίμνι και 15 η Αλκή (συν αυτούς που κατέκτησε δίκαια στο Πρωτάθλημα και διεκδικεί πίσω με την έφεση της απόφασης για το -7 από τη δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ).

Επόμενος αντίπαλος της Πάφου για το πρωτάθλημα η Ομόνοια ενώ μέσα της εβδομάδας υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνας με τον Άρη για το κύπελλο.