Τρένο ο Διόνυσος “καθάρισε” την Ε. Ν. Αγ. Αθανασίου στο κύπελλο (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με 3-0 σετ επικράτησε ο Διόνυσος στο κλειστό του Γυμνασίου Αποστόλου Αντρέα Έμπας της Ένωσης Νέων Αγίου Αθανασίου για το Κύπελλο πετόσφαιραςΒ’ κατηγορίας.

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο παιχνίδι ή ομάδα της Έμπας δείχνοντας από το πρώτο κιόλας σετ ότι στην έδρα της είναι υπολογισμός αντίπαλος για κάθε ομάδα. Οι παίκτες του Χάρη Σαββίδη με πάθος και την υποστήριξη των ένθερμων φίλων του Διονύσου άνοιξαν το σκορ γράφοντας το 1-0 σετ απέναντι στην Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου με σκορ 25-16.

Στο δεύτερο σετ ο Διόνυσος αξιοποίησε το σέρβις του και με δυνατές αναμετρήσεις στο φίλε επικράτησε με σχετική άνεση στο σκορ 25-20. Στο σετ αυτό εντυπωσιακός ήταν για την ομάδα του Χάρη Σαββίδη ο Γεννάδιος Τσαγγαρίδης ο οποίος κυριολεκτικά έμοιαζε ασταμάτητος από κάθε σημείο του γηπέδου.

Οι “κίτρινοι” του Άγιου Αθανασίου έδειχναν να μην μπορούν να αντιδράσουν απέναντι στην υπεροχή του αντιπάλου τους και μοιραία έχασαν και το τρίτο σετ με 25-17 από τους παίκτες του Διόνυσου που έκαναν το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

sdr_vivid