Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο γήπεδο των Μανδριών… (pcs)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι που είχε δύναμη, πάθος, εναλλαγή συναισθημάτων, φάσεις και δύο γκολ, Αθλητικό Σωματείο Μανδριών και Γεροσκήπου FC εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Μανδριών η τοπική ομάδα ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά «ψαράκι» του Βαλάντη Κατσονούρη στο 35ο λεπτό.

Προηγουμένως η Γεροσκήπου FC απώλεσε κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Κώστα Σολωμού να αστοχείς δις από πλεονεκτική θέση.

Το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου έβαλε αρκετή πίεση και κατάφερε στο 58’ να φέρει το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Κώστα Σολωμού.

Στην συνέχεια επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βάλουν το γκολ της νίκης. Πιο κοντά σ’ αυτό έφθασε η Γεροσκήπου η οποία είχε δοκάρι έπειτα από το σουτ του Πόλυ Αυγουστή.

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή τους. Στο σκορ δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.