Με τόσα χιόνια στην Ελλάδα το “γύρισαν” και σε Snow Volleyball

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2019 (Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, 9-10 Φεβρουαρίου) καθώς και τους νέους κανονισμούς του αθλήματος που είναι και επισήμως πλέον 3Χ3.
Την προκήρυξη της διοργάνωσης θα την βρείτε ΕΔΩ, και τους νέους κανονισμούς ΕΔΩ.
Ταυτόχρονα, ξεκινούν και οι εγγραφές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley 2019. Η φόρμα συμμετοχής ομάδος είναι ΕΔΩ και για να είναι έγκυρη πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή των αθλητών στο μητρώο (ΕΔΩ).

Η φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί στο [email protected] (παρακαλείστε η αποστολή να γίνει με read receipt για την επιβεβαίωση της παραλαβής της) μέχρι 28/1/2019.

Η εγγραφή αθλουμένων στο μητρώο Beach & Snow Volley γίνεται μόνον ηλεκτρονικά και είναι δωρεάν (ενώ τα παράβολα συμμετοχής σε διοργανώσεις καθορίζονται από τις σχετικές προκηρύξεις και τους ειδικούς κανονισμούς της κάθε διοργάνωσης). Αθλητές εγγεγραμμένοι ήδη στο μητρώο, χρειάζεται μόνο να ανανεώσουν την κάρτα υγείας τους προκειμένου να βρίσκεται σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης, να ανεβάσουν την νέα δήλωση συγκατάθεσης αθλητή για τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και να επικαιροποιήσουν στοιχεία τους εφόσον έχουν μεταβληθεί.