Μιχάλης Κονναρής: Στο δρόμο που «χάραξε» ο πατέρας του

Από: Γιώργος Γεωργίου

Θεωρείται και όχι αδίκως μία από τις αποκαλύψεις του εφετινού πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Ο λόγος για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή του Χαλκάνορα Ιδαλίου Μιχάλη Κονναρή ο οποίος στην φετινή σεζόν άρχισε δειλά-δειλά να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του και να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Αντώνη (Κονναρή) που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Το “AthltikaPress” εντόπισε το νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος με χαρά μας παραχώρησε μια ενδιαφέρον συνέντευξη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Γεια σου Μιχάλη. Πες μας λίγα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κονναρή.

Γεια σας. Αγωνίζομαι κυρίως ως κεντρικός αμυντικός και ως «κόφτης» κάποιες φορές αν χρειαστεί. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της Αλκής και μετά συνέχισα στην ΑΕΛ και συγκεκριμένα στην δεύτερη ομάδα με προπονητή τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος με βοήθησε πολύ σαν προπονητής και ως φίλος. Έκανα προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα όμως δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ και να διεκδικήσω κάτι γιατί είχα ένα τραυματισμό που με κράτησε έξω. Είμαι 22 χρονών και στην φετινή σεζόν αγωνίζομαι με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου.

Στην φετινή σεζόν απ’ όσο ξέρω διαπρέπεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με την φανέλα του Χαλκάνορα. Εσύ πως βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία σου;

Μπορώ να πω ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά στην φετινή σεζόν και αν όχι η καλύτερη μου είναι από τις καλύτερες μου χρονιές. Έχω δουλέψει αρκετά για να είμαι εδώ και φέτος νομίζω ότι το έχω αποδείξει με τις εμφανίσεις μου. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους γυμναστές μου Νεόφυτο και Γιώργο Ανδρέου που με ετοίμασαν κατάλληλα για την φετινή σεζόν και γενικά που είναι δίπλα μου καθημερινά.

Η ομάδα σου βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας. Πως είναι η κατάσταση με την έλευση του Νόντα Χριστινάκη στο πάγκο της ομάδας;

Τώρα με τον νέο προπονητή νομίζω έχουν μπει πολλά στην θέση τους. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και ομάδα απέκτησε καλή ψυχολογία και ανεβήκαμε αγωνιστικά. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Ξέρω ότι ο πατέρας σου έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Να φανταστώ ότι είναι και το ίνδαλμα σου;

Σίγουρα είναι  ο πατέρας μου(Αντώνης Κονναρής) ο οποίος υπήρξε και αρχηγός της ΑΕΛ. Παράλληλα είναι και ο δικός μου αρχηγός. Με στηρίζει και με συμβουλεύει συνεχώς. Θέλω να του μοιάσω και είμαι περήφανος που είναι πατέρας μου.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου; Μέχρι που φθάνουν τα όνειρα σου;

Στόχος μου φυσικά είναι να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία. Συγκεκριμένα έχω θέσει ως στόχο στην φετινή σεζόν να καταφέρω μέσα από τις εμφανίσεις μου να ανεβώ ένα σκαλί πιο πάνω και του χρόνου να αγωνίζομαι στην Β’ Κατηγορία. Θα τα δίνω όλα για την ομάδα μου και απ’ εκεί και πέρα νομίζω όποιος δουλεύει και πιστεύει στον θεό ανταμείβεται στο τέλος. Με πολλή δουλειά και προσγειωμένα νομίζω θα τα καταφέρω. Δεν θα κρύψω πως όνειρο μου ήταν πάντα να φορέσω την φανέλα της ΑΕΛ και ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω.