Σήμερα ταξιδεύει στο Μπούχοφ η Εθνική U 16 Γυναικών

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στο Μπούχοφ της Σλοβακίας μεταβαίνει την Τρίτη στις 16.45 Εθνική U16 Γυναικών όπου μεταξύ 09-13 Ιανουαρίου 2019 θα αντιμετωπίσουν τη γηπεδούχο Σλοβακία, την Ουγγαρία και την Αυστρία με στόχο το καλύτερο δυνατό και την αποκόμιση εμπειριών.Τα κορίτσια του Κ. Παναγίδη ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019.

Η 12αδα που θα μπει το απόγευμα της Τρίτης 09 Ιανουαρίου 2019 στις 16:45 το απόγευμα στο αεροπλάνο και μέσω Αυστρίας θα φθάσει στη Σλοβακία αποτελείται από τις:

Xριστιάνα Παπαριστοδήμου (Απόλλων), Αλεξάνδρα Θεοδούλου (Νέα Σαλαμίνα), Άννυ Προκοπίου (Νέα Σαλαμίνα), Παναγιώτα Νικολάου (Μαραθώνας Κ.Β.), Χριστίνα Θεοδότου (Ανόρθωση), Έλλη Λάσπου (Invisalign ΑΕ Καραβά), Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς (Ανόρθωση), Μαρία – Όλγα Σιαπάνη (Νέα Σαλαμίνα), Μαρία – Νεφέλη Λεύκιου (Απόλλων), Νεφέλη Παλαμά (Ανόρθωση Πετόσφαιρα), Τατιανή Αντωνίου (Ανόρθωση), Έλενα Τσουτσούκη (Ανόρθωση).

Αρχηγός αποστολής είναι ο κ. Γεώργιος Δωρίτης, ενώ την αποστολή συνοδεύουν οι Πέτρος Πατσιάς, ο φυσιοθεραπευτής Άριστος Ευριπίδου και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντινίδης που θα διαιτητεύσει αγώνες του τουρνουά.

Please follow and like us: