ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019

Από: Antri Pilea

Τουρνουά Μπάτμιντον Ανδρών/Γυναικών 19-20 Ιανουαρίου 2019

Το Τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 19ην Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20ην Ιανουαρίου 2019, σε τόπο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Στο Τουρνουά θα διεξαχθούν τα ακόλουθα αγωνίσματα:

Απλό Ανδρών

Απλό Γυναικών

Διπλό Ανδρών

Διπλό Γυναικών

Διπλό Μικτό

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν με το σύστημα “νοκ-άουτ”.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος ανεξαρτήτως εθνικότητας. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα €5 για ένα (1) αγώνισμα και €10 για δύο (2) ή τρία (3) αγωνίσματα στην ίδια κατηγορία. Στην περίπτωση που υπάρχουν αδέρφια, το δικαίωμα συμμετοχής για τον δεύτερο αθλητή θα ανέρχεται στα €5.

Όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Διεθνής κανονισμούς του αθλήματος και τους κανονισμούς ατομικών τουρνουά της Κ.Ο.Μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν βάση της σειράς δυναμικότητας του Σωματείου σας, στο email της ΚΟΜ στο [email protected] το αργότερο μέχρι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΚΟΜ και θα είναι ανοικτή για όλους. Για την κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα “Badminton Tournament Planner”.

Τα φτερά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι Yonex.

Επιδιαιτητής Αγώνων: Μιχάλης Μιχαήλ