Έτοιμη σήμερα για Σλοβενία και η U17 Aνδρών

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αναχωρεί στις 16:45 το απόγευμα της Τρίτης 08 Ιανουαρίου 2019 η Εθνική Ανδρών U 17 ενόψει της συμμετοχής της στη διοργάνωση MEZVA που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 09-13 Ιανουαρίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Η Εθνική στην πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση θα αγωνιστεί απέναντι σε Σλοβενία, Σλοβακία και Ουγγαρία με στόχο το καλύτερο δυνατό. H Εθνική ολοκληρώνει την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους τη Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019.

Η αποστολή που αναχωρεί στις 16:45 το απόγευμα της Τρίτης 08 Ιανουαρίου 2019 για τη Σλοβενία όπου θα φθάσει στο Μάριμπορ αργά το βράδυ μέσω δυο ενδιάμεσων σταθμών Βιέννης και Γκρατς αποτελείται από τους:
Γεράσιμος Χαρμανής (Πασαδόρος – Ανόρθωση), Χαράλαμπος Τουμπή (Ακραίος – Νέα Σαλαμίνα), Στέφανος Χρυσοστόμου (Ακραίος – Λέοντας), Στυλιανός Βερεϊς (Πασαδόρος – Αναγέννηση Δερ.), Ανδρέας Χατζηττοφή (Κεντρικός – Ανόρθωση), Ευγένιος Σκορδής (Λίμπερο – Korantina Homes Παφιακός), Ανδρέας Έλληνας (Διαγώνιος/ Ακραίος Αναγέννηση Δερ.), Δημήτρης Ανδρέου (Ακραίος – Νέα Σαλαμίνα), Κωνσταντίνος Ιακώβου (Κεντρικός – Αναγέννηση Δερύνειας), Παναγιώτης Τέκκης (Κεντρικός – Εθνικός Λατσιών), Ανδρέας Ανδρέου (Διαγώνιος – Ολυμπιάς Φρ.), Κυπριανός Σαράντης (Ακραίος – Ολυμπιάς Φρ.).

Εκτός από τους δυο Ομοσπονδιακούς Χρίστο Πούλακκο και Δημήτρη Σάββα την αποστολή συνοδεύουν ο αρχηγός αποστολής Χρίστος Μαλέκκος ( μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ) ο φυσιοθεραπευτής Ιωάννης Κτωρή και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Παπαγεωργίου που θα διαιτητεύσει αγώνες του τουρνουά.

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Σλοβενία την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019. Την Πέμπτη η Εθνική θα αγωνιστεί με τη Σλοβακία και την Παρασκευή με την Ουγγαρία. Αναλόγως των αποτελεσμάτων θα κριθεί και η συνέχειά της στο τουρνουά.