Πρωτοχρονιάτικο δώρο στους ελπιδοφόρους πετοσφαιριστές του Παφιακού από την Green Air Ltd

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο κύριος χορηγός του Ανδρικού τμήματος του Παφιακού, Green Air Ltd έδωσε πρωτοχρονιάτικο δώρο στους τέσσερις εφήβους ερασιτέχνες της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι νεαροί πετοσφαιριστές της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Ανδρέας Θεοδώρου, Οδυσσέας Σαββίδης, Αντώνης Μαυρομμάτης και Κωνσταντίνος Σκορδής παρέλαβαν το δώρο τους από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Green Air Ltd Χρίστο Μακαρίου.

Μάλιστα οι μικροί δεν παράλειψαν να ευχαριστήσουν δημόσια την εταιρεία για την κίνηση αυτή αλλά και την ομάδα τους τον Παφιακό για τις ευκαιρίες που τους δίνει.

Διαβάστε την ανάρτηση τους στο Facebook:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη της εταιρείας Green Air Ltd κύριο Χρίστο Μακαρίου ο οποίος σαν κύριος χορηγός της αντρικής ομάδας ,σήμερα μας έδωσε Πρωτοχρονιάτικο δώρο στους 4 έφηβους ερασιτέχνες που παίζουμε στον Green Air Παφιακό. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εκτίμηση και κίνηση του. Θερμές ευχαριστίες και στη διοίκηση του Παφιακού για τις ευκαιρίες που μας δίνονται, την εκτίμηση που μας έχουν και προσπάθειες που γίνονται να είμαστε καλά στην αντρική και εφηβική ομάδα.