Σκέψεις της Πάφος FC για διαγραφή του Μπεριγκό από το ρόστερ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το 2019 και μαζί τον Ιανουάριου στον οποίο οι ομάδες μπορούν να κάνουν μερικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους.

Στα πλαίσια αυτά κινείται το τελευταίο διάστημα και η Πάφος FC, καθώς όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο στόχος των Ρώσων ιδιοκτήτων είναι η ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Για να γίνουν ωστόσο μεταγραφές, σύμφωνα με κανονισμό της ΚΟΠ θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Με λίγα λόγια αν η Πάφος εγγράψει το μάξιμουμ τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές που δικαιούται θα πρέπει απαραίτητα να διαγράψει από το υφιστάμενο ρόστερ άλλους τέσσερις.

Με δεδομένο ότι οι πλείστοι παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο δυναμικό της Πάφου είναι απαραίτητοι, γίνονται σκέψεις από την διοίκηση για να διαγραφεί από τα αρχεία της ΚΟΠ ο παροπλισμένος Κέβιν Μπεριγκό.

Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος υπέστη ρήξη χιαστών εδώ και λίγους μήνες και δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει την Πάφο στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Μπεριγκό με την Πάφο FC ολοκληρώνεται το ερχόμενο Καλοκαίρι, όμως πρόθεση της διοίκησης της ομάδας είναι να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία και στην συνέχεια ο Γάλλος πιθανότατα να δοθεί δανεικός ούτως ώστε να επιστρέψει σταδιακά στην ενεργό δράση.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την δεδομένη στιγμή δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον 30χρονο επιθετικό, καθώς στην Πάφο επιθυμούν πρώτα να αξιολογήσουν την κατάσταση του τραυματισμού του Μπεριγκό και στην συνέχεια να πάρουν τις όποιες αποφάσεις.